Dečji Jaffa Maraton

21. 04. 2009.

Dečji Jaffa Maraton

U subotu se održava Dečji Jaffa maraton u ZOO vrtu.

Dečji Jaffa Maraton, tradicionalna trka beogradskih predškolaca, biće održan u subotu, 11. aprila u Zoološkom vrtu, najavljeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare koji su organizovali predstavnici Beogradskog maratona i Jaffe Crvenka, novog naslovnog sponzora ove manifestacije.

Na Dečjem Jaffa maratonu će učestvovati 150 mališana koji su prethodno prošli kvalifikacije na takmičenjima održanim u vrtićima. Jaffa Crvenka će pobednicima pokloniti specijalne poklon paketiće ali će, kao podstrek za učešÄ‡e na maratonu, nagraditi i učesnika koji poslednji stigne na cilj.


Na dan održavanja Jaffa Dečjeg maratona biće slobodan ulaz za sve posetioce Zoološkog vrta od 10h. Specijalni gost biće i Jafforidža, omiljeni junak svih ljubitelja Jaffolitanki, koji će zabavljati sve posetioce i posebno bodriti male maratonce.

Jaffa Crvenka, lider u proizvodnji biskvita, duže od 30 godina se druži sa najmlaÄ‘ima, učeći ih negovanju zdravih životnih navika. Zato je i podržavanje akcija koje podstiču zdrav život meÄ‘u mališanima, promovišu sport i druženje, jedan od prioriteta kompanije Jaffa Crvenka.