Jaffa humano dočekala jesen

24. 09. 2009.

Fabrika Jaffa iz Crvenke, i ovu jesen, dočekala je humano podržavajući ustanove i organizacije kojima je potrebna pomoć širom Srbije.

Gradsko udruženje cerebralne i dečje paralize u Nišu ove godine obeležava 30 godina postojanja. Osnovni cilj i svrha postojanja ovog udruženja je da pomaže članovima u rešavanju njihovih svakodnevnih životnih potreba i problema. Jaffa je prepoznala važnost postojanja ovakve ustanove i donirala svoje proizvode u nadi da će makar malo pomoći svakodnevnici članova udruženja.

Dečja jesenja olimpijada grada Sombora, koju organizuje NVO za pomoć i podršku roditeljima dece ometene u razvoju „Drugačiji sam, pa šta?“, biće organizovana takoÄ‘e uz pomoć i donaciju fabrike biskvita iz susedstva! Ova sportsko-edukativna manifestacija ima kao misiju inkluziju dece i omladine sa smetnjama i teškoćama u razvoju kroz takmočarsko- edukativnu radionidu, ali i približavanje različitosti normalnim tokovima društva.

Pored brojnih manifestacija ovog tipa, Jaffa priprema neke novine i iznendađenja za ljubitelje proizvoda jednog od najpoznatijeg brenda ovog regiona!