PRIJAFFI SE!

14. 09. 2011.

Počela je velika Prijaffi se akcija u kojoj za sakupljenih 5 Jaffa Cakes pakovanja (ili ukupno 750g, bilo koji ukus u trenutnoj ponudi) SIGURNO dobijaš jednu svoju igračku, autić Jaffa “Fiću”!

Gde i kako do autića:

Dexy co kids radnje - Donesi fiskalne račune iz bilo koje radnje gde je prikazano da si kupio 5 Jaffa Cakes pakovanja (ili ukupno 750g, bilo koji ukus) i dobijaš jednu svoju igračku automobil! Pogledajte spisak Dexy co kids radnji (link)

Maxi radnje (Maxi i MiniMaxi) - Pri svakoj kupovini Jaffa Cakesa u Maxi radnjama dobija se stiker (za 150 pakovanje Jaffa Cakes dobija se 1 stiker, za 300g pakovanje 2 stikera). Kada sakupiš 5 stikera, dobijaš u Maxi radnjama svoju igračku Jaffa autić.

Prodavnice obeležene posterom - Svoj Jaffa autić možeš i da preuzmeš u radnji koja je posebno obeležena posterom ukoliko doneseš fiskalne račune iz te radnje za kupljenih 5 Jaffa Cakes pakovanja (ili ukupno 750g, bilo koji ukus u trenutnoj ponudi)

U Prijaffi se akciji će biti podeljeno 90.000 “Fića”, koji su dostupni u 3 različite boje - beli, plavi i crveni autić, zato požuri i sakupi svoju auto kolekciju!

Prijaffi se!

* promotivna akcija traje dok traju zalihe automobila/igrački