Kvalitet i bezbednost

Očuvanje kvaliteta proizvoda smatramo jednim od naših najznačajnijih zadataka!

Naš tim stručnjaka u Jaffa fabrici u Crvenki svakodnevno vodi računa o ispunjavanju najviših zahteva, potreba i očekivanja naših potrošača.

Kako bismo opravdali ugled proizvođača visokog kvaliteta, osim standardnih propisa upravljanja kvalitetom i bezbednošću proizvoda poput HACCP sistema i međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 22000 i FSSC 22000, možemo ponosno da istaknemo da posedujemo i BRC i IFS sertifikate, koji predstavljaju najpriznatije globalne standarde u našoj industriji.

Ponosno ističemo sertifikate:

Pored sertifikacije koja se obavlja uz pomoć međunarodno akreditovanih sertifikacionih tela, sarađujemo i sa velikim brojem laboratorija, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Timski rad, uključenost, kontrola nad procesima i podrška od strane svih zaposlenih ključni su imperativ Jaffa Crvenka komplanije u ostvarenju ciljeva politike kvaliteta i bezbednosti.

<? __('Kolačići', 'jaffa') ?>

Trebalo bi da znate. Ova stranica je puna kolačića, najviše onih slatkih i jestivih, ali i onih drugih računarskih koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti .

prihvatam