05. 03. 2020.

Nagradna igra i loyalty za Jaffa Napolitanke

Šansa je između redova

Nagradna igra i loyalty za Jaffa Napolitanke

ŠANSA JE IZMEĐU REDOVA

U malim stvarima i svakodnevnim izborima koje pravimo krije se tajna života koji živimo. Koga i šta volimo, kome verujemo, u čemu uživamo… Onda, s vremena na vreme, budemo nagrađeni za te izbore i sva ta lepa iznenađenja učine da naizgled obične stvari dodaju novu boju našim životima. 

Kažu da nam se sreća osmehuje i češće nego što mislimo, ukoliko joj damo šansu.

Zato hajde da se igramo.

Pošaljite kod iz Jaffa Napolitanki putem SMS-a na 2222. SVAKE NEDELJE možete da osvojite Gorenje multipraktik, Metalac ekspres lonac ili servis za ručavanje. Nagradna igra traje od 1. marta do 30. marta. Ali tu se priča ne završava.

Do kraja aprila SVAKO od naših vernih kupaca DOBIJA specijalnu Metalac posudu, siguran poklon za 20 kodova! Ono što sigurno znamo je da odanost nije stvar slučajnosti i zato želimo da vam kažemo hvala na poverenju, ono nam je važno.

Uživajte i šaljite kodove, jer… Šansa je između redova! Baš kao i tajna koju zajednički delimo.

Više informacija možete pronaći na
www.sansajeizmedjuredova.rs

Ostale vesti

Ostale Jaffa Napolitanke vesti

<? __('Kolačići', 'jaffa') ?>

Trebalo bi da znate. Ova stranica je puna kolačića, najviše onih slatkih i jestivih, ali i onih drugih računarskih koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti .

prihvatam