Kids Final Four

Tokom održavanja Final Four turnira u Beogradu, Jaffa cakes brend je imao set aktivnosti kojima se pridružio košarkaškoj groznici. Organizovan je Kids Final Four koji je okupio juniorske timove iz regiona u mini turniru koji je sponzorisao Jaffa cakes brend.

Dodatno, pružena je podrška u organizaciji Letnje školice košarke koja se održala ispred TC Ušće u Beogradu imala je za cilj da promoviše sport među najmlađima tako što će im omogućiti da treniraju sa nekim od naših najpoznatijih košarkaša Eurolige – Dušanom Kecmanom, Novicom Veličković, Markom Kešelj, Milenkom Tepić.

Osim podrške školici koja se odigravala za vreme Final Four turnira u Beogradu, Jaffa cakes brend je napravio mini muzej košarke u kom su posetioci tokom 7 dana imali prilike besplatno da vide pehar Eurolige, dres i košarkašku loptu kojom je Dušan Kecman sa svojim timom osvojio pomenuto prvenstvo.

Kultura i zabava

Ostale inicijative iz oblasti sporta

<? __('Kolačići', 'jaffa') ?>

Trebalo bi da znate. Ova stranica je puna kolačića, najviše onih slatkih i jestivih, ali i onih drugih računarskih koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti .

prihvatam